Print PDF meny

                                     Restaurant Pris - Take Away Pris 


35. Saag Paneer     197,- 181,-
Spinat i karrisaus med bukkehornkløver og hjemmelaget ost.
Spinach in curry sauce with fenugreek and home made cheese.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


36. Chana Masala     192,- 177,-
Kikerter i en smakfull blanding av korianderfrø og garam masala. 
Chickpeas in a tasteful mixture of coriander seeds and garam masala.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


 37. Punjabi Dal     192,- 177,-

Linser tilbredt med hvitløk, ingefær og krydder 
Lentils prepared with garlic, ginger and spices.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


Allergener

G: Gluten l SK: Skalldyr l E: Egg l F: Fisk l M: Melk/Laktose l N: Nøtter l SN: Sennep l SE:Sesamfrø l SL: Selleri l B: Bløtdyr l SS: Svoveldioksid og sulfitter

Litt om allergener:
Vår meny er merket med forkortelser på retten som inneholder allergener, og vi gjør vårt beste for å sørge for at all mat vi serverer er trygg for allergikere, men må ta forbehold om at spor av alle allergener kan forekomme i alle retter da all mat tilberedes på samme kjøkken. Ved ekstrem allergi anbefaler vi at man tar kontakt med restauranten på forhånd, slik at vi kan tilberede maten med ekstra forsiktighet og omtanke.

OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler, pistasjnøtter, Rosiner og Kardemomme.


village girl2

 

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor 15.00 - 22.00 
Fre-Lør    15.00 - 23.00
Søn         14.00 - 22.00

Åpningstider i  Pinseferien
Vi har vanlig åpningstider i Pinseferien.
Vi ønsker alle våre gjester god Pinseferie.

 

Mirchis meny består av en mengde ulike tandoriretter og curryretter.

mat_image_13
Curryrettene skal nemlig småkoke lenge før de kan serveres.
mat_image_12
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_11
bestilt bord først, for her fylles restauranten raskt opp etter klokka 18.00.
mat_image_10
Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus.
mat_image_9
Punjab har alltid vært kjent for sine rike mat tradisjoner, gjestfrihet og sin fargerike
mat_image_8
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_7
We depend on our team to turn the best quality produce into tasty Indian and Pakistani Food.
mat_image_5
En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig.  
mat_image_6
”If food is the body of good living, wine is the soul.”  
mat_image_4
Vi har mange stamgjester her, og fokuset er alltid på personlig service.saus.
mat_image_3
Mirchi imponert med indisk mat og antikviteter fra gamle India.
mat_image_2
Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter.
mat_image_1
Våre servitører er alltid der når du trenger dem.