Print PDF meny


40. Nan Bread     49,- 45,-

Indisk brød bakt i Tandoor med smør.

Indian bread baked in Tandoor with butter.

G, E, M


 41. Garlic Nan     63,- 58,-

Brød med fresk hvitløk og Krydder.

Bread with frsh garlic og herbs.

G, E, SE, M



43. Peshawri Nan (søt)     69,- 64,-
Nan-brød med rosiner, nøtter, mandler, Honning og fenniken. 
Nan bread with raisins, nuts, almonds, honey and fennel seeds.

G, E, N, M


44. Raita     59,- 54,-
Yoghurt dressing med løk, tomat, agurk og krydder. 
Yoghurt dip with onion, tomato, cucumber and spices.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


Mango Lassi     65,- 60,-
Yoghurt drikk med mango.

M,


Lassi (Søt eller saltet)     54,- 50,-
Yoghurt drikk.

M,


 

Allergener

G: Gluten l SK: Skalldyr l E: Egg l F: Fisk l M: Melk/Laktose l N: Nøtter l SN: Sennep l SE:Sesamfrø l SL: Selleri l B: Bløtdyr l SS: Svoveldioksid og sulfitter

Litt om allergener:
Vår meny er merket med forkortelser på retten som inneholder allergener, og vi gjør vårt beste for å sørge for at all mat vi serverer er trygg for allergikere, men må ta forbehold om at spor av alle allergener kan forekomme i alle retter da all mat tilberedes på samme kjøkken. Ved ekstrem allergi anbefaler vi at man tar kontakt med restauranten på forhånd, slik at vi kan tilberede maten med ekstra forsiktighet og omtanke.

OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler, pistasjnøtter, Rosiner og Kardemomme.



village girl2

 

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor 15.00 - 22.00 
Fre-Lør    15.00 - 23.00
Søn         14.00 - 22.00

 

 

Mirchis meny består av en mengde ulike tandoriretter og curryretter.

mat_image_13
Curryrettene skal nemlig småkoke lenge før de kan serveres.
mat_image_12
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_11
bestilt bord først, for her fylles restauranten raskt opp etter klokka 18.00.
mat_image_10
Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus.
mat_image_9
Punjab har alltid vært kjent for sine rike mat tradisjoner, gjestfrihet og sin fargerike
mat_image_8
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_7
We depend on our team to turn the best quality produce into tasty Indian and Pakistani Food.
mat_image_5
En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig.  
mat_image_6
”If food is the body of good living, wine is the soul.”  
mat_image_4
Vi har mange stamgjester her, og fokuset er alltid på personlig service.saus.
mat_image_3
Mirchi imponert med indisk mat og antikviteter fra gamle India.
mat_image_2
Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter.
mat_image_1
Våre servitører er alltid der når du trenger dem.