Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter. Denne sausen lages med løk, tomater, fløte, finhakkede nøtter, rød chilli, gurkemeie, garam masala og andre krydder. Denne blandingen kokes i flere timer for å få ut aromaene og smakene til alle ingrediensene.

Print PDF meny

                                       Restaurant Pris - Take Away Pris


19. Mango Chicken     239,- 225,- 
Kyllingbryst med indisk curry, mango, mandler og kokkos.
Chicken with Indian curry, mango, almonds and coconut powder.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


20. Chicken Tikka Masala     245,- 230,-
En klassisk curry-rett med grillet kyllingfilet i fløte, løk, cashewnøtter, kokkos og rosiner. En sikker vinner! 
This is a classic. Grilled chicken pieces in curry with cream, onion, cashew nuts, coconut powder and raisins.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


21. Chili Chicken     235,- 220,-
Sterk og syrlig curry med grillet kyllingfilet, løk, paprika og chilli. 
Hot and sour curry with grilled chicken filet, onion, Capsicum and chilli.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


22. Chicken Spinach     231,- 218,-
Kyllingfilet tilberedt med spinat, garam masala, bukkehornkløver og timianfrø. 
Filet of chicken prepared with spinach, garam masala, fenugreek and thymol seeds.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


23. Butter Chicken     245,- 230,-
Enda en klassiker. Grillede kyllingbiter surret i en tomatbasert curry- gryte med smør, rømme, rosiner og cashewnøtter. 
Another indian classic. Grilled chicken pieces in tomato-based curry with butter, cream, cashew nuts and raisins.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


24. Chicken Coriander      252,- 237,-
Kyllingfilet surret i en gryte med curry, fersk koriander, fersk hvitløk, ingefær og løk. 
Fillet of chicken in curry with fresh coriander, fresh garlic ginger and onion.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


25. Chicken Korma     244,- 230,-
Kyllingfilet i hvit kremsaus med løk, cashewnøtter, mandler, rosiner og hjemmelaget indisk ost ”paneer”.
Filet of chicken in cream sauce with onion, cashew nuts, almonds, raisins and homemade indian cheese ”paneer”.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


26. Lamb Tikka Masala     263,- 246,-
Grillede lammebiter tilberedt med fyldig masalasaus med cashewnøtter, mandler, kokkos og rosiner.
Grilled lamb prepared with enriched masala sauce with cashew nuts, almonds, coconut powder and raisins.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


27. Lamb Korma     256,- 240,-
Lammekjøtt i hvit kremsaus med løk, cashewnøtter, mandler, rosiner og hjemmelaget indisk ost ”paneer”. 
Meat of lamb in cream sauce with onion, cashew nuts, almonds, raisins and homemade indian cheese ”paneer”.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


28. Lamb Karahi     264,- 248,-
En smaksrik gryterett med fersk paprika, løk og champingnon i en aromatisk blanding av urter og karry saus.
An aromatic saucy lamb dish with capsicum, onion and mushroom in curry sauce.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


29. Lamb Spinach     244,- 230,-
Mørt lammekjøtt tilberedt med spinat, garam masala, bukkehornkløver og timianfrø. 
Meat of lamb prepared with spinach, garam masala, fenugreek and thymol seeds.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


30. Roghan Josh     245,- 229,-
Lammekjøtt tilberedt i en tomatbasert currysaus med rømme og løk. 
Tender lamb meat prepared in a tomatobased curry- sauce with cream and onion.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


31. Lamb Coriander     261,- 245,-
Kjøtt av lam i en gryte med curry, fersk koriander, fersk hvitløk, ingefær og løk. 
Lamb in curry with fresh coriander, freh garlic, ginger and onion.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


32. King Prawn Bhunna     257,- 242,-
Kongereker i gryte med fersk ingefær, paprika, tomat og hvitløk.
Pot of king prawns prepared with fresh ginger, paprika, tomato and garlic.

SK, M, N, SN, SE, SL, B, SS


33. King Prawns Spinach     248,- 233,-
Konge reker tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder.
Kingprawns prepared with spinach, garlic, herbs and spices.

SK, M, N, SN, SE, SL, B, SS


34. Grandmother’s Mix Masala      287,- 269,-
En rett med den utsøkte hjemmelagde smaken. Her blir det servert en gryte med kylling, lam, kongereker og blomkål surret i løk, tomat, ingefær og hvitløk (sterk). Raita anbefales med denne retten. 
Original grandmother’s homemade recipy. A dish with chicken, lamb, king prawns and cauliflower cooked with onion, ginger and garlic (hot). We recommend raita with this dish.

SK, M, N, SN, SE, SL, B, SS


60. Chicken Biryani     219,- 216,-

Benfri kylling kokt sammen med ris, krydder, nøtter og rosiner, serveres med saus.

Boneless chicken cooked with rise, spices, nuts and raisins, Served with sauce.

M, N, SN, SE, SL, B, SS

 


61. Lamb Biryani       229,- 226,-

Benfri lammekjøtt kokt sammen med ris, krydder, nøtter og rosiner, Serveres med sause.

Boneless lamb meat cooked with rice, spices, nuts and raisins, Served with sauce.

M, N, SN, SE, SL, B, SS

 


 Kids meal / Barmeny


38. Kids Meal 1 (Barne meny 1)     159,- 146,-
Grillede kyllingfilet i en marinade av yoghurt med ris og salat, og selvfølgelig følger det med is.
Grilled filet of chicken marinated in yoghurt with rice and salad, and of course ice cream.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


39. Kids Meal 2 (Barne meny 2)     149,-137,-
Kyllingfilet i klassisk curry saus med ris og salat, og selvfølgelig følger det med is.
Chicken in classic curry sauce with rice and salad, and of course ice cream.

M, N, SN, SE, SL, B, SS


Allergener

G: Gluten l SK: Skalldyr l E: Egg l F: Fisk l M: Melk/Laktose l N: Nøtter l SN: Sennep l SE:Sesamfrø l SL: Selleri l B: Bløtdyr l SS: Svoveldioksid og sulfitter

Litt om allergener:
Vår meny er merket med forkortelser på retten som inneholder allergener, og vi gjør vårt beste for å sørge for at all mat vi serverer er trygg for allergikere, men må ta forbehold om at spor av alle allergener kan forekomme i alle retter da all mat tilberedes på samme kjøkken. Ved ekstrem allergi anbefaler vi at man tar kontakt med restauranten på forhånd, slik at vi kan tilberede maten med ekstra forsiktighet og omtanke.

OBS! Vi bruker hvetemel, cashewnøtter, mandler, pistasjnøtter, Rosiner og Kardemomme.



village girl2

 

ÅPNINGSTIDER

Man - Tor 15.00 - 22.00 
Fre-Lør    15.00 - 23.00
Søn         14.00 - 22.00

Vi har helt vanlige åpningstider i høstferien.
Vi ønsker alle våre gjester god høstferie !

 

Mirchis meny består av en mengde ulike tandoriretter og curryretter.

mat_image_13
Curryrettene skal nemlig småkoke lenge før de kan serveres.
mat_image_12
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_11
bestilt bord først, for her fylles restauranten raskt opp etter klokka 18.00.
mat_image_10
Smakfull forrett med kamskjell og kongereker. Serveres med cherry tomat og mango saus.
mat_image_9
Punjab har alltid vært kjent for sine rike mat tradisjoner, gjestfrihet og sin fargerike
mat_image_8
Vi bruker tandoori-ovn som har stor historisk betydning for indisk matlaging.
mat_image_7
We depend on our team to turn the best quality produce into tasty Indian and Pakistani Food.
mat_image_5
En blanding av poteter, erter, løk, koriander og chaat masala pakket inn i butterdeig.  
mat_image_6
”If food is the body of good living, wine is the soul.”  
mat_image_4
Vi har mange stamgjester her, og fokuset er alltid på personlig service.saus.
mat_image_3
Mirchi imponert med indisk mat og antikviteter fra gamle India.
mat_image_2
Curry er den grunnleggende sausen som brukes til å tilberede indiske gryteretter.
mat_image_1
Våre servitører er alltid der når du trenger dem.