Fargerike kultur

4Mirchi er en indisk restaurant som representerer det gamle India. Lokalet, atmosføren, maten og gjestfriheten er inspirert av Punjab-provinsen som i dag er delt mellom India og Pakistan, men tidligere tilhørten en nasjon, India. Punjab har i alle årvært kjent for sin mat, gjest frihet og sin fargerike kultur.

 

 


5000 år gammel matkultur

31Tilberedningsprosessen som benyttes er 5000 år gammelt, og stammer fra det gamle Punjab-området mellom India og Pakistan. Kokkene som jobber hos Mirchi har både indisk og pakistansk bakgrunn.  Kokkene starter forberedelsen av maten god tid før restauranten åpner. Curryrettene skal nemlig småkoke lenge før de kan serveres, og kjøttet må marineres ett døgn før det havner i grytene på Mirchis kjøkken. Det tar tid å lage indisk mat når man skal lage det fra grunnen av. Vi skal både oppnå høy kvalitet og beholde smaken fra Punjab.


Atmosfæren på Mirchi

Atmosfæren på Mirchi er behagelig og imøtekommende, med dempet belysning, levende lyspå bordene. Servitørenes uniform og borddekkingen gjør lokaletveldig elegant. Rolig indisk inspirert jazz-musikk fyller lokalet og en lett, behagelig duft av kokkekunstsprer seg fra kjøkkenet.

 

 

 village girl2 

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Torsdag  15.00 - 22.00  
Fredag - Lørdag     15.00 - 23.00
Søn                        14.00 - 22.00

Her finner du alle våre åpningstider 

   

your feedback matters